DCS RGV2304L Podręcznik Użytkownika Strona 31

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 30
29
COOKING CHARTS
RECOMMENDED
MODE
SHELF
POSITIONS
TEMP (°F) TEMP (°C) TIME (MINS)
Broil 4 HI HI 8 - 10
Broil 4 HI HI 10 - 15
Broil 3 HI HI 12 - 15
Broil 3 HI HI 12 - 15
Broil 4 HI HI 15 - 20
Broil 4 HI HI 20 - 25
Broil 3 HI HI 15 - 20
Broil 3 HI HI 15 - 20
Broil 3 HI HI 4 - 7
Broil Convection 3 350 175 30 - 40
Broil Convection 3 350 175 40 - 50
Broil 3 HI HI 10 - 15
Broil Convection 3 390 - 430 200 - 220 8 - 12
Broil Convection 3 390 - 430 200 - 220 15 - 20
Broil Convection 3 HI HI 8 - 12
Przeglądanie stron 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag